18 maj 2010

Goodbye

shit, nu är min resa slut, nu kommer jag hem till Sverige igen. Känns så jäkla sjukt, tror aldrig jag har varit såhär "emotional" nån gång förut. Känner mig liksom glad, trött, ledsen och bara allmänt känslig, är skitsvårt att byta miljöer såhär.

Har iaf haft en bra sista kväll. Var på restaurang med familjen tidigare på kvällen (dom är inte så störda som jag tyckte förra veckan ändå, har haft tur som hamnat hos en bra och trevlig familj. Det har bara varit väldigt mycket för dom detta året som har gått ut över mig oxå och jag bara orkade inte med det mer). Kommer speciellt att sakna min lilla Troy som jag har spenderat så mycket tid med, han är verkligen en underbar liten bebis.
Sedan efter restaurangbesöket kom Christina hit, åhh vad jag kommer sakna henne. Hon är verkligen en av mina bästa vänner och vi har haft så mycket kul tillsammans, men jag är övertygad om att vi kommer att ses snart igen. Vi hade inte planerat att göra nått speciellt men eftersom det ändå var min sista kväll så ville vi göra nått så vi gick till revolution, våran favoritpub och faktiskt det ställe där vi träffades för första gången. Så det blev ett par drinkar där och sedan var vi igång och gick vidare till en club för att önska våran favoritlåt. åhh, våran sista kväll :( men Christina åker tillbaka till Tyskland nästa vecka iaf så det är tur att vi båda åker hem så tätt inpå varandra.
Imorn väntar jobb, sedan lunch med Christina, Cherry, Bow Bow, Farah och Amanda. Sedan åker jag vid sju på kvällen och ska tillbringa natten på flygplatsen innan mitt flyg går hem på morgonen.

Längtar efter att se er alla där hemma igen!! :)
Nu ska jag försöka sova ett par timmar, Godnatt!!!

10 maj 2010

19 maj :)

Nu har jag bokat :D :D åker hem den 19 maj, ska bli sååå skönt. Är så klart lite sorgligt att lämna alla kompisar och så men ska bli grymmt skönt att lämna min familj som för tillfället är helt störda. Men bara 9 dagar kvar :)

Sedan måste jag skriva om förra helgen när Isabel var här. Det var en mycket bra helg :) På lördagen åkte jag och Isabel till Bourton-on-the-water (cotswold village) och det var jättemysigt. Vi gick runt där och kikade i de små butikerna och sedan åt vi glass vid floden som rinner genom byn. Är verkligen som en liten mysig sagoby. Sedan på kvällen kom Christina, Jenny (tysk au pair) och Frida (svensk au pair) hem till mig och vi hade en liten förfest här innan vi gick ut. Blev en riktigt trevlig kväll som avslutades med att jag, Isabel och Frida satt och pratade om Sverige i två timmar när vi kom hem mitt i natten :P Detta fick mig verkligen att längta hem.

Denna helgen spenderade jag med Christina igen (som vanligt :P). På lördagen åkte vi till Brighton över dagen och hade en riktig trevlig dag där. Dock var det molnigt och kallt, vilket var synd eftersom Brighton ligger vid havet och måste vara underbart när det är soligt och varmt. Men vi vandrade runt på Brighton Pier och inne i stan och denna helgen var det även Brighton festival så det var massa aktiviteter runt om i stan, till exempel marknader och konserter.
Vi tyckte verkligen om Brighton. Det är lätt en av mina top 3 favoriter av städer jag har besökt här i England.

Nu väntas det snart jobb för mig och ikväll ska jag hem till Carmen på middag, ska bli mys :)

Ses snart!!